Formatge maó curat Subaida

27-06-2024

Elaborat artesanalment a Es Mercadal a Menorca (Illes Balears) amb procediments naturals i respectant l'entorn, és un formatge de llet crua de vaques alimentades a la pròpia finca,la seva curació és de 5 a 9 mesos en cava untant les peces amb oli i pebre Vermell. Elaborat artesanalment amb drap de cotó “fogasser” la seva textura ferma i dura, de sabor intens molt bó en una amanida o en un entrepà sol o amb sobrassada i mel, també per menjar amb fruits secs en especial els dàtils.

Formatge artesà de llet crua de vaca elaborat amb drap de cotó fogasser, madurat en caves de 5 a 9 mesos, s’unta el formatge amb oli i pimentó.

mao.jpg
subaidatall.jpg

SUBAIDA porta tres generacions elaborant formatge Maó Menorca artesà. La finca Subaida té 350ha, d'origen àrab, amb influència anglesa i amb un marcat esperit mediterrani , està situada al bell mig de la illa de Menorca, entre Alayor i les platges d’en Castell,el formatge està elaborat amb llet de vaques de raça Frisona que procedeixen d'Holanda, com molts altres turistes, van venir fa temps a Menorca i van acabar quedant-se a l'illa per sempre.

Noticies relacionades

redlabel.jpg
27-06-2024

NOVETAT: Formatges, iogurt i kéfir Santa Gadea

Productes elaborats amb llet de cabra 100% ecològica. De sabor exquisit i super sans, els has de tastar!!
goudapesto.jpg
27-06-2024

Formatge Gouda amb Pesto Basiron

Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada de sabor únic d’all fresc i alfàbrega destaca en una taula de formatges
seitoterrina.jpg
27-06-2024

Seitons amb all i julivert Josimar

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.