Formatge Montagnolo Champignon

20-06-2024

Elaborat per Käserei Champignon productor almany situat aLauben / Allgäu , el Montagnolo és un formatge cremós i suau de llet de vaca triple crema amb vetes blaves . Madura lentament a baixes temperatures on es desenvolupa amb calma el seu sabor picant aromàtic i consistència especial. Cotna gris, amb fines vetes blaves a l’interior que li aporten un dolç aroma i delicada cremositat.

Fomatge de llet de vaca triple crema amb vetes blaves originari d’Alemanya. Textura súper cremosa, sabor lleugerament dolç amb retrogust picant. Recomanem degustar amb torrades, en una taula de formatges o per postre amb mel

montagnolo.jpg
montagnoloplat.jpg

Noticies relacionades

mantega.jpg
20-06-2024

Novetat: Mantega Lorenzana

Mantega tradicional elaborada artesanalment amb llet de vaca procedent de les pastures asturianes. Amb sal o sense, l’envàs de llauna manté el sabor i l’aroma inalterable . En dos formats llauna de 250gr o individual per esmorzar de 12,5gr
cuchiaio.jpg
20-06-2024

Gorgonzola cucchiaio Tosi DOP

Formatge blau extremadament suau, cremós i ben equilibrat. La seva pasta vellutada desprèn el sabor inconfusible de la nata fresca, i té un exquisit regust de formatge blau.
mamie.jpg
20-06-2024

Comté Mamie Vagne

Formatge de llet crua de vaca amb DOP de curació 16-17 mesos, afinat a Poligny, es madura en planxes d’avet, és un procés artesanal fa que les peces no s’esquerdin, i tingui un gust suau i intens però no picant