Formatge Morbier DOP Vagne

08-02-2024

Formatge d’elaboració artesana de llet crua , que es recull diariament, de vaques franceses Montbéliarde i Simmental alimentades amb herba i farratge natural a les muntanyes del Jura, als Alps francesos. Maduració de 10 a 15 setmanes. La franja central és de cendra comestible, el seu sabor és suau i afruitat. Recomanat en amanides o fos en plats calents.

Formatge de llet crua de vaques alimentades amb herba i farratge natural elaborat a les muntanyes del Jura als Alps Francesos per l’afinador Vagne. La franja central de cendra comestible, sabor suau i afruitat.

morbier.jpg
morbiertall.jpg

La qualitat final dels productes Vagne prové d’una exhaustivitat professional. Recollint les matèries primeres de millor qualitat, passant pels passos adequats, mantenint un entorn propici, que garanteixi un seguiment a mida: aquests compromisos successius ajuden a obtenir formatges de qualitat en el moment adequat.

Productes

Codi:803100

Morbier DOP Vagne

Noticies relacionades

gruyereroda.jpg
08-02-2024

Gruyère afinat en cova AOP Margot

Selecció de les millors peces de Gruyère i afinat en cova durant 15 mesos, de llet crua de vaca de la recollida d’estiu , producte ric en vitamines i nutrients
xoriçpeça.jpg
08-02-2024

Xoriç de Lleó Entrepeñas dolç o picant

Xoriç elaborat a Geras de Gordón a partir de les parts més nobles del porc, amb un elevat % de pernil de porc i un reduït % de cansalada de porc s’hi afegeix pebre vermell de la vera DO dolç o picant i all natural. Embotit curat amb un procés de fumat natural de llenya elaborat artesanalment amb una curació natural de 40 a 60 dies
cavabarustall.jpg
08-02-2024

Novetat: Formatge Ya Cortado Cava Barus Garcia Baquero

Formatge de llet crua de vaca, ovella i cabra madurat durant 105 dies, el seu sabor és intents, producte únic afinat a les Caves Garcia Baquero sobre fusta natural d´alta muntanya. Ja tallat per i llest per menjar !