Formatge de gra fi, color groc palla, al tacte i a la vista ens transmet un aspecte grumollós, la pasta és finament granulosa, i el color va del blanc al groguenc. Gust equilibrat, dolç i saborós, ens recorda a la llet fresca, a la suavitat de la nata, de la mantega i del iogurt. Per degustar-lo, acompanyar amb un bon vi escumós, una salsa de pera i vinagre balsàmic.
Caseificio Gennari és una formatgeria ubicada a la zona de Parma a Collecchio, amb DOP produeixen a la zona d’origen d’acord amb les normes de producció, seguin una acurada alimentació de les vaques, i una selecció qualitativa del producte. S’assegura que la cadena de subministrament és completa del camp al producte acabat, la llet prové de granges pròpies i de criadors de confiança amb més de 50 anys de col·laboració
Qualitat nutricional: Ric en calci, fòsfor, oligoelements i vitamines, és molt digerible. És un dels formatges amb nivells més baixos de colesterol. MG 32%