Formatge Pok Añejo

22-02-2024

Formatge de llet 100%nacional d’ovelles churra i castellana., madurat durant  12 mesos   

Acurat procés d'elaboració i afinat. La selecció comença triant la llet dels millors ramats d'ovella de raça Churra i Castellana, i obtenint un formatge amb personalitat pròpia i d'exquisit sabor. Porta el segell de Terra de Sabor, concedit per la Conselleria d'Agricultura i Ramaderia de la Junta de Castella i Lleó.

Formatge 100% de llet crua d’ovella de marcat sabor i aromes a celler. Marida amb un vi blanc fermentat, vi negre de criança o cervesa d’abadia

pok.jpg
poktall.jpg

El contacte amb les pastures, amb el temps, amb l'aire, amb allò natural fan que POK sigui un Formatge que convida a descobrir-ho a poc a poc. Un formatge que reuneix tot el mestratge i una recepta artesanal de més de 100 anys. POK Añejo, un formatge d'alta maduració elaborat amb llet termitzada d'ovella. La seva escorça florida li transfereix un especial bouquet mostrant el seu sabor penetrant i amb evolució lenta i agradable al nostre paladar.

Productes

Codi:91125

Pok añejo

Intens sabor de la naturalesa

Noticies relacionades

briemeuxtroç.jpg
22-02-2024

Formatge Brie de Meaux DOP Renard Gillard

Formatge artesanal amb DOP de llet crua de vaca elaborat a l’Ille de France. Degustar amb fruits secs, codony o melmelada , imprescindible en una taula de formatges!
cebacaramelitzada.jpg
22-02-2024

Ceba caramel·litzada de Conservas Hida

Producte elaborat amb la quantitat justa de sucre, cuinat de manera tradicional, amb tot el sabor i nutrients. Perfecte per acompanyar qualsevol plat de carn o peix, en aperitius o per combinar amb formatges i foie
stmarcellin.jpg
22-02-2024

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies