Formatge Roncal D.O. el Pastor Roncales

18-05-2023

De llet crua d’ovella latxa, madurat durant més de 120 dies. De sabor característic a llet d’ovella, mantegós, amb matisos lleugerament picants. Sabor fort amb un intens aroma i regust persistent. Disponible en peça sencera de 3 kg aprox. per al tall a taulell o bé en format PLS en cunyes de 350gr per al lineal.

Formatge d’elaboració natural produït per Quesos Larra a la Vall del Roncal , que pertany a la D.O. Roncal.

roncal.jpg
cunyaroncal.jpg

Quesos Larra és una formatgeria familiar fundada el 1984 i que en aquests 40 anys ha perpetuat la tradició d'elaborar el formatge Roncal  que s'ha transmès de pares a fills fins als nostres dies. Recullen llet de les seves propies pastures , la seva elaboració es basa en les tradicions heretades dels pastors roncalesos. Formatgeria de muntanya ubicada a Burgui, al navarrès Vall de Roncal, al Pirineu  fronterer amb França i Osca. Durant aquests anys són més de 30 els guardons que han rebut, tant nacionals com internacionals, que han fet que Pastor Roncales sigui "El Formatge Roncal més premiat "

Noticies relacionades

carpaccioplat.jpg
18-05-2023

Carpaccio de Peu de Porc My Chef

Elaborat a partir de mans de porc cuinades a baixa temperatura i desossades manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu
grissini.jpg
18-05-2023

Gamma de Grissinis Soul Food

Elaborats a l’obrador de Pellegrino, ubicat al Piemonte, a la regió italiana de Monferrato amb ingredients seleccionats de la més alta qualitat
sobrefisan.jpg
18-05-2023

Pernil i Espatlla Gran Reserva tallat a mà Fisan

Tallat a mà a ganivet per mestres talladors, selecció en origen dels millors porcs Ibèrics de raça pura i repòs als cellers naturals de Guijuelo