Formatge Semicurat de García Baquero

18-01-2024

Destaquen sabors dolços amb tons de fruita seca i canyella La pasta és molt cremosa, fundent en paladar i amb certa elasticitat.

Una recepta única de la família García Baquero que ha passat de generació en generació. Es caracteritza per tenir aromes làctics a iogurt i nata i un sabor amb tons dolços a canyella.

barrasemi.jpg
barraqueso.jpg

Maridatge:  Vins Negres Joves -  Vins Blancs Secs -  Cerveses de Blat

Suggeriment de consum:  Obrir 20 minuts abans del seu consum i deixar-lo a temperatura ambient per ressaltar i potenciar-ne l'aroma i el sabor.

Noticies relacionades

reblochon.jpg
18-01-2024

Formatge Reblochon DOP

Formatge francès amb DOP elaborat a la regió de Savoie, de llet crua de vaca i maduració de 3 setmanes el seu sabor és suau amb tocs d’avellana
sopes.jpg
18-01-2024

Sopa de peix, Escudella i Sopa de Cocido Aimar

Sopes ja preparades llestes per consumir, elaborades a foc lent amb els millors ingredientes. Cuina tradicional de la millor qualitat.
caldo.jpg
18-01-2024

Caldo de pollastre, caldo de verdures, caldo de “cocido” i fumet de peix Aimar

Selecció de caldos, cuinats de la manera més tradicional i casolana possible ,a poc a poc i amb els millors ingredients, d'aquesta manera obtenim aliments en conserva llestos per consumir i molt saludables.