Formatge Tavoliere Carpenedo

09-03-2023

Formatge tou elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, que madura aproximadament 45 dies, elaborat per els mestres afinadors de Casearia Carpenedo a Itàlia

tavoliere.jpg

Noticies relacionades

sardinesfumades.png
09-03-2023

Sardines fumades Herpac

Elaborades a mà, es seleccionen els lloms més grans, es preparen amb sal fumada i oli de gira-sol, el seu sabor és intens i la textura sucosa.
cremesaimar.jpg
09-03-2023

Cremes Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat el resultat final és un plat casolà i natural, , una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària .
sbrinz.jpg
09-03-2023

Fromatge Sbrinz AOP de Margot

L' SBRINZ és un formatge molt dur elaborat amb llet crua de vaca, de primera qualitat. Maduració de 18 mesos, amb un caràcter que reflecteix la força original de les muntanyes de Suïssa Central.