Formatge Tendre en barra García Baquero

18-07-2024

Un formatge de llet pasteurizada d’ovella (10 %), cabra ( 10 %) i vaca ( 65 %) que es caracteritza per la seva cremositat, fundent a la boca i amb un sabor dolç i equilibrat amb matisos làctics. Olors fresques amb records de nata i de llet fresca de cabra.

El sabor és suau, franc i agradable. Dolç i equilibrat, amb un punt molt baix de sal, matisos làctics i importants records de iogurt i quallada de llet. Regust amb records de mantega fresca.

Maridatge, amb vins Negres Joves, vins Blancs Secs i amb melmelada de préssec

Gràcies a la frescor de la llet especialment seleccionada, que es recull diàriament, el formatge sempre es manté tendre, fins a l'últim dia.

barratendre.jpg

Noticies relacionades

saintmarcellin.jpg
18-07-2024

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies
cremes.jpg
18-07-2024

Crema d’Espàrrecs , Crema de Carxofes i Crema de Carbassó Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat , un plat casolà i natural, una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària sense invertir temps i oblidar el plaer de menjar bó i saludable
carxofestudelana.jpg
18-07-2024

Cors de carxofa La Tudelana

Carxofes amb IGP de Tudela, recol·lectades manualment per seleccionar el fruit en el seu estat òptim de maduració. Elaborades sense acidulants per mantenir el seu sabor natural