Formatges Germain

30-11-2023

Langres DOP, formatge de llet pasteuritzada de vaca de la família dels formatges tous amb escorça rentada, es reconeix fàcilment per la cavitat, anomenada bol, que està buidada en la seva part superior. Aquest formatge DOP es madura segons el mètode tradicional, amb successius rentats que li donen el seu bonic color taronja. La seva particularitat és ser potent en nas però suau en boca. Complement ideal per a entrants, plats principals o aperitius, etc. També es recomana la final de l’àpat. Degustar amb un vi blanc sec.

Formatge Le Pico, un formatge de llet de cabra pasteuritzada, amb una escorça lleugerament vellosa s'amaga un centre que evoluciona amb la maduració, és suau, amb una superfície cremosa i un centre ferm i melós.  És un formatge excel·lent per a una taula de formatges. També es pot servir com a aperitiu o com a ingredient en un plat preparat. També es recomana la final de l’àpat.

Triple Crema, formatge de llet sencera pasteuritzada de vaca amb afegit de nata pasteuritzada. Exquisit exemple de la tradició dels formatges enriquits amb nata elaborat a la zona de la Champagne. És un formatge de pasta tova amb una textura extraordinàriament suau i cremosa, que es fon a la boca i potencia el seu delicat sabor.

Germain és un productor especialitzat amb DOP de formatges francesos nobles de la zona de Borgonya i Champagne amb més de 100 anys d’història,ens ofereix Langres DOP, Le Pico i formatge Triple Crema

germain.jpg
langres.jpg
triplecreme.jpg
lepico.jpg

Noticies relacionades

salsapot.jpg
30-11-2023

Salsa Nòrdica d’ Ahumados Dominguez

Per acompanyar el millor salmó us recomanem la Salsa Fresca Nòrdica, elaborada amb una barreja de confitats i salsa suau.
pecorino.jpg
30-11-2023

Pecorino Moliterno amb tòfona Central

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.
pebrotplat.jpg
30-11-2023

Pebrots Cherry farcits Virtute Naturae

Son uns pebrots molt especials, anomenats cherry de sabor suau i textura tendre per tal de que es pugui fer una queixalada de sabor intens amb un embolcall delicat, farcits d’Olivada, Gorgonzola o Tonyina