Formatges La Cava Barus i La Cava Artes Garcia Baquero

14-09-2023

La Cava Barus, llet crua de vaca, cabra i ovella, presenta un color blanc palla amb nombrosos ulls. La seva aroma ens recorda a llets crues acabades de munyir, intens, profund i càlid. Destaquen sabors afruitats i torrefactes i propis de la maduració de la llet d'ovella. La seva textura és untuosa, però consistent i resistent al tall. Marida amb vi dolç, vi negre de reserva, vermut, cerveses fermentades , combina amb melmelada de fruits vermells.

La Cava Artés, llet pasteuritzada de vaca, cabra i ovella, presenta un color blanc ivori amb nombrosos ulls mitjans, la seva aroma làctica ens recorda a nata cuita , i una olor dolça i afruitada. Textura cremosa, però consistent i compacta. Marida amb vins blancs secs, caves, cerveses Porter, combina amb melmelada de cirera i nabius

Per a veritables amants del formatge, elaborats amb un cupatge de llet de vaca, ovella i cabra madurats en cava durant 100 dies

formatgecava.jpg
cavabarus.jpg
lacavaartes.jpg

Formatges La Cava, un formatge únic, només possible d'aconseguir a les Caves García Baquero, sota l'atenta mirada del mestre afinador que mima i controla la temperatura i humitat per aconseguir uns matisos  excepcionals.

 

 

 

Noticies relacionades

olivesfarcides.jpg
14-09-2023

NOVETAT: Olives farcides Olispania

Nous sabors en olives verdes de varietat manzanilla farcides de Jalapeño, Pernil o Tonyina, indispensables a l’hora de l’aperitiu!
carxofesmarinades.jpg
14-09-2023

NOVETAT: Carxofes Marinades Casa Medrano

Cors de carxofes tallats a meitats, marinats amb oli , vinagre i espècies.
atuneco.jpg
14-09-2023

Tonyina i Bonítol ecològic Conservas Ortiz

Productes elaborats amb oli d’oliva Verge Extra Ecològic procedent d’agricultura ecològica i pescats amb les arts de pesca tradicionals i respectuoses amb el medi ambient.