La Cava Barus, llet crua de vaca, cabra i ovella, presenta un color blanc palla amb nombrosos ulls. La seva aroma ens recorda a llets crues acabades de munyir, intens, profund i càlid. Destaquen sabors afruitats i torrefactes i propis de la maduració de la llet d'ovella. La seva textura és untuosa, però consistent i resistent al tall. Marida amb vi dolç, vi negre de reserva, vermut, cerveses fermentades , combina amb melmelada de fruits vermells.
La Cava Artés, llet pasteuritzada de vaca, cabra i ovella, presenta un color blanc ivori amb nombrosos ulls mitjans, la seva aroma làctica ens recorda a nata cuita , i una olor dolça i afruitada. Textura cremosa, però consistent i compacta. Marida amb vins blancs secs, caves, cerveses Porter, combina amb melmelada de cirera i nabius
Formatges La Cava, un formatge únic, només possible d'aconseguir a les Caves García Baquero, sota l'atenta mirada del mestre afinador que mima i controla la temperatura i humitat per aconseguir uns matisos excepcionals.