Fromatge Sbrinz AOP de Margot

09-03-2023

L´AOP Sbrinz és un formatge de pasta dura extra picant de la Suïssa central amb una tradició centenària. 26 formatgeries seleccionades de la vall i dels Alps la produeixen diàriament amb llet crua, quall i sal de primera qualitat. L'AOP de Sbrinz és un producte 100% natural que es produeix sense cap mena d'additiu. L'emmagatzematge també té lloc a la zona d'origen. Des de 2002, Sbrinz gaudeix de la denominació d'origen protegida AOP (Appellation d'Origine Protegée). Això garanteix que només el Sbrinz AOP que compleix amb els estrictes requisits de qualitat de les especificacions es posa a la venda.

 

L' SBRINZ és un formatge molt dur elaborat amb llet crua de vaca, de primera qualitat. Maduració de 18 mesos, amb un caràcter que reflecteix la força original de les muntanyes de Suïssa Central.

sbrinz.jpg
sbrinztall.jpg

Es talla a llenques molt fines, en forma de rotllo. Es pot degustar amb raïms, fruita seca i pa, i marida a la perfecció amb grans vins a causa de les seves excel·lents qualitats derivades del seu llarg procés d'affinatge.

Noticies relacionades

sardinesfumades.png
09-03-2023

Sardines fumades Herpac

Elaborades a mà, es seleccionen els lloms més grans, es preparen amb sal fumada i oli de gira-sol, el seu sabor és intens i la textura sucosa.
tavoliere.jpg
09-03-2023

Formatge Tavoliere Carpenedo

Formatge tou elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, que madura aproximadament 45 dies, elaborat per els mestres afinadors de Casearia Carpenedo a Itàlia
cremesaimar.jpg
09-03-2023

Cremes Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat el resultat final és un plat casolà i natural, , una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària .