Gamma caramelitzats Conservas Hida

16-03-2023

Productes elaborats per Conservas Hida, s’utilitza la quantitat justa de sucre per elaborar els caramel·litzats, descartant així l'excés de sucre en els nostres productes. A més, es cuina manera tradicional, el que garanteix que es conservi tot el sabor i nutrients del producte original. Els tres tipus, són perfectes per acompanyar esmorzars, aperitius, formatges, foie, carns i peixos,i tota mena de maridatges dolç o salat

Ceba , Pebrot i Tomàquet caramel·litzat, productes elaborats amb la quantitat justa de sucre, cuinats de manera tradicional, amb tot el sabor i nutrients.

caramelitzats.jpg
potceba.jpg
pottomaquet.jpg
potpebrot.jpg

La Ceba caramel·litzada està elaborada amb ceba fresca ,tendra i suau, picada amb oli d'oliva verge extra i caramel·litzada amb sucre, tot això a foc lent, així aconseguim un producte diferencial per acompanyar tot tipus de plats: carn i peix.

El Pebrot caramel·litzat està elaborat amb pebrots rostits al forn de llenya, sucre i pectina. Aconseguint així un producte exquisit ideal per aperitius, per combinar amb formatges, foie, ...

El Tomàquet caramel·litzat és una confitura tradicional, està elaborat amb tomàquets naturals recent collits de l'hort, i confitat amb sucre. Aconseguint així un producte exquisit ideal per a l'acompanyant de tot tipus de plats.

 

El producte està disponible  també en format  per restauració.

Noticies relacionades

gorgonzolamascarpone.jpg
16-03-2023

Gorgonzola Mascarpone Tosi DOP

Formatge amb capes de gorgonzola D.O.P. i mascarpone tradicional, combina la dolçor del gorgonzola amb el punt picant del mascarpone
seitoalljulivert.jpg
16-03-2023

Seitons amb all i julivert Josimar

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.
sardinesfumades.png
09-03-2023

Sardines fumades Herpac

Elaborades a mà, es seleccionen els lloms més grans, es preparen amb sal fumada i oli de gira-sol, el seu sabor és intens i la textura sucosa.