Gran varietat de textures i sabors...
Foie 100% d’ànec amb trossos: Bloc de foie gras d’ànec, al qual se li afegeix un 30% de trossos de fetge gras d’ànec en el procés d’emulsió, la qual cosa li dona un aspecte impressionant en el tall i un sabor en el punt de boca excepcional.
Foie d’ànec amb brisura de tòfona: Fetge gras d’ànec assaonat, amb tòfona oligospermum i melanosporum, emulsionat i sotmesos a tractament tèrmic per a obtenir un producte d’excel·lent qualitat, intensa aroma a tòfona, sabor exquisit i agradable textura.
Foie d’ànec amb ametlles caramelitzades: Emulsionat amb licor de torró de Xixona, i amb dues capes d’ametlles caramel·litzades
Milfulls de foie amb figues: Emulsionat amb rom, i amb dues capes de melmelada de figues.
Foie d’ànec amb taronja: Emulsionat amb Cointreau (licor de taronja), i amb dues capes de melmelada de taronja
Foie d’ànec amb Pedro Ximénez: Emulsionat amb licor, i dues capes centrals de gelificat de Pedro Ximénez.
Foie d’Oca: deliciós sabor i una delicada textura
Elaboracions exclusives de Mas Parés, el primer obrador d'Espanya homologat per la Unió Europea per a l'elaboració de productes derivats de l'ànec i l'oca. Ubicats a la comarca gironina de la Selva, en un marc privilegiat per a les seves granges, envoltada d'alzines, avellaners i castanyers, és l'hàbitat ideal per a la cria d'ànecs de raça moulard (ànec mut)