Gamma de foie Mas Parés

21-11-2024

Gran varietat de textures i sabors...

Foie 100% d’ànec amb trossos: Bloc de foie gras d’ànec, al qual se li afegeix un 30% de trossos de fetge gras d’ànec en el procés d’emulsió, la qual cosa li dona un aspecte impressionant en el tall i un sabor en el punt de boca excepcional. 

Foie d’ànec amb brisura de tòfona: Fetge gras d’ànec assaonat, amb tòfona oligospermum i melanosporum, emulsionat i sotmesos a tractament tèrmic per a obtenir un producte d’excel·lent qualitat, intensa aroma a tòfona, sabor exquisit i agradable textura.

Foie d’ànec amb ametlles caramelitzades: Emulsionat amb licor de torró de Xixona, i amb dues capes d’ametlles caramel·litzades

Milfulls de foie amb figues: Emulsionat amb rom, i amb dues capes de melmelada de figues.

Foie d’ànec amb taronja: Emulsionat amb Cointreau (licor de taronja), i amb dues capes de melmelada de taronja

Foie d’ànec amb Pedro Ximénez:  Emulsionat amb licor, i dues capes centrals de gelificat de Pedro Ximénez. 

Foie d’Oca: deliciós sabor i una delicada textura

Els productes exclusius de Mas Parés no us poden faltar aquests dies, varietat de sabors d’una qualitat excepcional, en format pls o en terrina de 925gr per oferir als vostres clients acabat de tallar ... consulteu al vostre comercial

foiefigues.jpg
foieentier.jpg
foieametlles.jpg
foieoca.jpg

Elaboracions exclusives de Mas Parés, el primer obrador d'Espanya homologat per la Unió Europea per a l'elaboració de productes derivats de l'ànec i l'oca. Ubicats a la comarca gironina de la Selva, en un marc privilegiat per a les seves granges, envoltada d'alzines, avellaners i castanyers, és l'hàbitat ideal per a la cria d'ànecs de raça moulard (ànec mut) 

Noticies relacionades

cava.jpg
21-11-2024

Formatge Cava Barus Garcia Baquero

La Cava Barus obté a l'edició dels World Cheese Awards del 2024 el segon SUPER GOLD de la història de la companyia, distinció només atorgada als tres millors formatges presentats cada any
lasterceras.jpg
21-11-2024

Formatge manxego curat de llet crua Las Terceras

Ha estat guardonat al World Cheese Awards 2024 amb la medalla de plata al formatge manxec curat DOP a la categoria de formatge de pasta dura de llet d'ovella
polvorons.jpg
21-11-2024

Pablo Garrigós, gamma de Turrons, Polvorons i Massapà, indispensables per Nadal

Productes elaborats de forma totalment artesanal seguint les receptes tradicionals, amb ingredients curosament seleccionats. No poden faltar a la taula per Nadal!