Basajo : Combinació de la llet d'ovella i la dolçor del vi blanc Passito, vi dolç típic italià, madurat durant mínim 6 mesos
Blu’61: Combinació de la suau textura del formatge blau, refinada amb vi Rabosso passito , vi negre de postre elaborat a la regió del Veneto, i nabius, tot madurat durant 3 mesos
Dolomitico: Formatge blau envellit amb cervesa de malta madurat un mínim de 50 dies.
Blugins: Combinació atrevida de formatge blau de llet de vaca madurat amb ginebra Roby Marton
Speziato Tartufo: Formatge de llet de vaca que durant la seva elaboració, s'hi afegeixen espècies a la seva escorça, perquè durant la curació d'un mes li vagin donant gust ,al seu interior hi trobem trossets de tòfona, tot un luxe.
Afinador italià que desde 1960 elabora els seus productes seguint l’anomenat mètode Carpenedo un conjunt de protocols d'elaboració, resultat d'anys d'experiments i millores que, combinats amb la passió i respecte per la matèria, condueixen a combinacions sàvies i dosificacions d'ingredients i perfums.
Antonio Carpenedo, juntament amb els seus fills Ernesto i Alessandro, són reconeguts a tot el món com a custodis i ambaixadors d'un saber fer que ha distingit una de les realitats italianes més particulars i innovadores de l'art lacti dels darrers 50 anys.
Partint d'un producte excel·lent, elaborat per formatgeries de renom -que respecten el medi ambient i la biodiversitat del territori- elegit en funció de les peculiaritats del producte amb què es combinarà i transformarà: del vi a l'orujo, del fenc a la cervesa, tot excel·lències italianes reconegudes i prestigioses.