Gamma de formatges de les Spécialités d’Antan

16-11-2023

Chabichou d’Antan: Formatge amb DO, de llet pasteuritzada de cabra, amb uns aromes caprins seguits de matisos florals. Maduració de 3 setmanes, la seva textura és fresca al principi i a l'assecar-se s'endureix. La seva escorça és rugosa i es desenvolupa de manera natural.

Mothais de Cabra amb fulla d’Antan: Formatge de llet pasteuritzada de cabra madurat durant 3 setmanes , la seva textura és tova a l’ exterior i amb un cor més trencadís.

Delicia de cabra d’Antan: Formatge de llet pasteuritzada de cabra amb quall vegetal i maduració de 3 setmanes, de sabor exquisit i recobert de cendra. La seva textura és fresca al principi i a l'assecar-se s'endureix.

S'acompanyen de pa amb nous i fruits secs o fruites fresques. Mariden molt bé amb cava o un vi blanc sec.

Elaborats amb llet de cabra a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes. Tres varietats que no pots deixar de tastar!

gammaantan.jpg
chabichou.jpg
mothais.jpg
delicia.jpg

Noticies relacionades

brietofona.jpg
16-11-2023

Especialitats de formatge Brie

Imprescindibles per elaborar les taules de formatge de Nadal, Brie amb tòfona, Brie amb licor de taronja, Brie amb 3 pebres i Brie amb mostassa
almejas.jpg
16-11-2023

Conserves exclusives de marisc Ramón Peña

Marisc en llauna de primera qualitat, tots els productes procedeixen de les ries gallegues, la zona de pesca més rica i apreciada d´Espanya i del Cantàbric.
bouyugette.jpg
16-11-2023

Gamma de formatges Segalafrom i Le Pic

Formatges de llet crua de cabra amb un sabor autèntic i una gamma de sabors sorprenents. Exclusius per la campanya de Nadal, pregunta al teu comercial!