Gamma de formatges Segalafrom i Le Pic

16-11-2023

Formatges elaborats amb llet crua de cabra, recollida per productors locals que alimenten els seus ramats a les pastures protegides de de zona de Ségala, al oest del departament francès de l’Avairon, terres amb una flora diversa que aporten una alimentació naturalment variada, així les cabres produeixen una llet diferent cada temporada, cosa que permet elaborar formatges de cabra amb un sabor autèntic i una gamma de sabors sorprenents.

Us oferim diferents varietats... Bouyguette , Coeur , Botó d'Oc, Encendrat, Oc'sitan, Sapic Arbre de Madal, les heu de tastar!

Formatges de llet crua de cabra amb un sabor autèntic i una gamma de sabors sorprenents. Exclusius per la campanya de Nadal, pregunta al teu comercial!

bouyugette.jpg
arbre.jpg
ocsitan.jpg
encendrat.jpg
bouyguette.jpg
botooc.jpg
corssegalafrom.jpg

El saber fer tradicional de Segalafrom i Le Pic , es basa  en:

Una dieta sana i variada per a les cabres

Llet crua recollida amb cura cada dia.

Fabricat amb pura tradició agrícola.

Un equip de dones i homes preocupats per la qualitat i el sabor.

Noticies relacionades

gammaantan.jpg
16-11-2023

Gamma de formatges de les Spécialités d’Antan

Elaborats amb llet de cabra a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes. Tres varietats que no pots deixar de tastar!
brietofona.jpg
16-11-2023

Especialitats de formatge Brie

Imprescindibles per elaborar les taules de formatge de Nadal, Brie amb tòfona, Brie amb licor de taronja, Brie amb 3 pebres i Brie amb mostassa
almejas.jpg
16-11-2023

Conserves exclusives de marisc Ramón Peña

Marisc en llauna de primera qualitat, tots els productes procedeixen de les ries gallegues, la zona de pesca més rica i apreciada d´Espanya i del Cantàbric.