A part d’aquests productes us seguim oferint també la cua de vacú guisada, el melós de vacú amb bolets, la galta de porc rostida, el pollastre rostit amb prunes i pinyons,el secret ibèric , la costella de porc marinada, el pit de pollastre, el carpaccio de peu de porc , el pulled pork i les patates parisienne confitades
Gastrocook, estan situats a la comarca d´Osona, producte 100% català. Són especialistes en l'elaboració de productes seguint la tècnica de cocció a baixa temperatura, compten amb una maquinària especialitzada que permet garantir resultats òptims en aquest tipus d'elaboracions, i es garanteix la seguretat alimentària de cada lot d'elaboració. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant, en absència d'oxigen. Gràcies a aquestes condicions, s'aconsegueixen uns beneficis als diferents elements que configuren un plat.
Els productes MY Chef es basen en Sabor i Salut, son receptes tradicionals elaborades amb productes frescos o oli d'oliva, garantia de sabor i salut. Plats elaborats sense additius, sense colorants i sense conservants artificials, són productes sense E’ s, aptes per a persones amb celiaquia, ni altres al·lèrgens.