La Cava Celes Garcia Baquero

23-02-2023

La Cava Celes presenta un sabor net de llet de cabra, sense arestes, ni amargor ni picor. No és fàcil fer un bon formatge de cabra madurat, per la complexitat d’questa llet. Al tall presenta un color blanc nacrat. Fa olor de fong fresc, de terra humida i la seva textura és ferma i consistent.

Formatge de llet de cabra madurat i afinat en fustes de faig, a les Caves de García Baquero, fins a la seva perfecció

cavaceles.png
cavacelesrodo.png
cavacelestall.png

Al degustar-lo, acompanyar amb vins blancs secs, caves, cerveses porter i melmelada de  nabius

Noticies relacionades

xoricfisan.png
23-02-2023

Xoriç de gla Fisan

El Xoriç de Gla FISAN desprèn aroma i sabor. S'elabora amb l’ adob tradicional i amb totes les carns nobles del porc. La curació es duu a terme en assecadors naturals durant almenys cinc mesos. És 100% natural.
tonyinapot.png
23-02-2023

Tonyina Clara oli d'oliva RO-260 Conservas Ortiz

Elaboració artesanal de Conservas Ortiz, lloms de tonyina envasats en oli d'oliva, producte molt saborós i nutritiu, peix blau ple de beneficis per a la nostra salut
emmental.png
23-02-2023

Formatge Emmental Grand Cru IGP Le Montagnon

Formatge de llet crua de vaca amb "ulls" irregulars , sabor i aroma suau, madurat durant 12 mesos. La seva fabricació artesanal garanteix una gran riquesa de sabors