Llegum Conservas Marzo

01-02-2024

El seu cultiu genera a més un benefici mediambiental, ja que fixen el nitrogen de l'atmosfera a terra, fet que contribueix a millorar la fertilitat i la productivitat de les terres de cultiu. Segons les Nacions Unides això fa que no siguin necessaris els fertilitzants sintètics que aporten nitrogen al sòl i que són contaminants, per la qual cosa ajuden a mitigar el canvi climàtic i l'escalfament global.

Llenties, cigrons, fesolets i mongetes ronyó , els llegums contenen molts nutrients i un alt contingut en proteïnes. A més, són baixes en greixos i rics en fibra. Es recomana consumir entre 3 i 4 cops per setmana.

potsllegum.jpg
llenties.jpg
garbanzos.jpg
ronyo.jpg
fesolets.jpg

La màxima qualitat i el bon servei han estat les dues constants que han caracteritzat la filosofia de treball de Conservas Marzo, desde la seva fundació al 1957 fins avui.

Estan situats a Quel, entre les dues riberes més fèrtils de La Rioja: la dels rius Ebro i Cidacos, això fa que els seus productes gaudeixin d’una altíssima qualitat gracies als excel·lents fruits nascuts de les seves hortes. Això juntament amb l’ús dels mètodes tradicionals, combinats amb l’aplicació de la maquinària conservera més avantguardista, ha permès portar a terme un rigorós control de qualitat obtenint el segell de Rioja Calidad (RC) al 1980.    

Noticies relacionades

pitpollastre.jpg
01-02-2024

Pit de pollastre My Chef

Pit de pollastre groc català cuinat a baixa temperatura condimentat amb espècies mediterrànies i oli d’oliva. Producte saludable i 100% natural
biquini.jpg
01-02-2024

Formatge emmentaler Tiger

Llenques d'Emmental presentades en paquets de 7 unitats. Són ideals per elaborar entrepans tant freds com calents.
cheddarfosgran.jpg
01-02-2024

Llenques de Formatge cheddar

El formatge cheddar llescat és un ingredient excel·lent en plats calents: hamburgueses, pizza, torrades .... És ideal per fondre , sense deixar de ser cremós i de sabor deliciós.