Llom cebo de campo Fisan

13-04-2023

Elaborat amb adob tradicional, basat en pebre vermell de la Vera i sal. La seva infiltració de greix fa que aquesta peça sigui una de les més saboroses i suaus.  Tenen una curació de més de 90 dies en assecadors naturals que realcen el seu sabor.

Els productes de Cebo de Campo  Ibèric de Fisan son provinents de porcs 50% Raça Ibèrica, nascuts de mare  100% Ibèrica i pare 100% Duroc. Aquests porcs  viuen en semi llibertat a les  deveses pasturant sota les alzines, roures o sureres. Aquesta llibertat de moviments contribueix a la correcta infiltració dels seus greixos. En la seva alimentació reben un complement alimentari a base de pinsos naturals (cereals, blat de moro, lleguminoses,…) especialment dissenyat per aquest tipus de porc.

Curat lentament, el llom Fisan és un producte 100% natural molt ric en nutrients i proteïnes , és una de les peces nobles del porc.

peçallom.jpg
llomcebodecampo.jpg

Fisan están situats a Campillo de Salvatierra (Guijuelo)en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes

Noticies relacionades

fetasinlactosa.jpg
13-04-2023

Formatge Feta sense lactosa Dodoni

Autèntic Feta grec, saborós i nutritiu. Ara sense lactosa, ideal per als intolerants a la lactosa.
patelaluna.jpg
13-04-2023

Novetat: Patés La Luna

Nova gamma de patés elaborats a Sòller (Mallorca) segons la fórmula original de l’any 1900 amb productes de primera qualitat
pitdepollastre.jpg
13-04-2023

Novetat: Pit de pollastre My Chef

Pit de pollastre groc català cuinat a baixa temperatura condimentat amb espècies mediterrànies i oli d’oliva. Producte saludable i 100% natural