Elaborat amb adob tradicional, basat en pebre vermell de la Vera i sal. La seva infiltració de greix fa que aquesta peça sigui una de les més saboroses i suaus. Tenen una curació de més de 90 dies en assecadors naturals que realcen el seu sabor.
Els productes de Cebo de Campo Ibèric de Fisan son provinents de porcs 50% Raça Ibèrica, nascuts de mare 100% Ibèrica i pare 100% Duroc. Aquests porcs viuen en semi llibertat a les deveses pasturant sota les alzines, roures o sureres. Aquesta llibertat de moviments contribueix a la correcta infiltració dels seus greixos. En la seva alimentació reben un complement alimentari a base de pinsos naturals (cereals, blat de moro, lleguminoses,…) especialment dissenyat per aquest tipus de porc.
Fisan están situats a Campillo de Salvatierra (Guijuelo)en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes