Producte molt saludable i adient per aquells que sempre busquen el més exclusiu de l'alta gastronomia. Fa lluir qualsevol taula , és molt versàtil alhora de preparar-lo
El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i “l’ aromatitzat" Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.
Ahumados Dominguez és la primera casa que va elaborar salmó fumat a Espanya al 1960, marcant així un abans i un després en la gastronomia del país.