Lloms de bonítol en oli d’Oliva de Conservas Ortiz

15-02-2024

Hi ha una gran varietat de tècniques per a la pesca de la Bonítol, però al litoral Cantàbric es segueixen utilitzant les mateixes arts tradicionals de sempre, que asseguren la preservació de les espècies.  A Conservas Ortiz es pesca el Bonítol del Nord amb canya, un a un, amb esquer viu o cacea durant la costanera d'estiu. Aquesta tècnica ancestral de pesca selectiva és respectuosa amb el medi ambient i els fons marins, ja que en ambdues es pesquen els peixos d’un en un . El procés d’elaboració és totalment artesanal. Al paladar, presenta un exquisit sabor i una delicada textura.

L'exquisit sabor del millor Bonítol del Nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau. Peix blau ple de beneficis per a la nostra salut.

bonitol.jpg

El Bonítol del nord és un peix blau ple de beneficis per a la nostra salut, és una font de proteïnes d'alt valor biològic. Té un alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix, és ric en vitamines A i D, que ajuden a mantenir sans els nostres teixits i a prevenir malalties degeneratives, i a mes s’envasa en oli d'oliva, ric en àcid oleic que ajuda a regular els nivells perjudicials de colesterol en sang.

Noticies relacionades

arzua.jpg
15-02-2024

Formatge Arzúa Ulloa Bama

Elaborat a Corunya amb la millor llet de vaca i una maduració mínima de 6 dies, el seu aroma ens recorda el iogurt i la mantega i el sabor de la llet.
cremas.jpg
15-02-2024

Crema d’Espàrrecs i Crema de Carxofes Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat , un plat casolà i natural, una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària sense invertir temps i oblidar el plaer de menjar ric i saludable
pasta.jpg
15-02-2024

Pasta Oca Bianca

Autèntica pasta italiana, gamma de cintes de pasta de blat amb un 20% d’ou, Albesi, Fetuccine i Pappardelle i el Tagliatelle primavera, per sorprendre a taula creant combinacions de colors , formes i sabors.