Melós de vacú amb bolets My Chef

13-03-2025

Plats tradicionals d'alta qualitat elaborats a baixa temperatura, molt fàcils de regenerar i emplatar. 100% natural  elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s

Gastrocook, estan situats a la comarca d´Osona, producte 100% català. Són especialistes en l'elaboració de productes seguint la tècnica de cocció a baixa temperatura, compten amb una maquinària especialitzada que permet garantir resultats òptims en aquest tipus d'elaboracions, i es garanteix la seguretat alimentària de cada lot d'elaboració. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant, en absència d'oxigen. Gràcies a aquestes condicions, s'aconsegueixen uns beneficis als diferents elements que configuren un plat , textures tendres, meloses i homogènies a les carns.

Galta de vedella, molt tendre i melosa, cuinada a baixa temperatura durant més de 20 hores. Condimentada amb sal, pebre, especies i herbes aromàtiques, amb una salsa fina i bolets variats saltejats. Recepta tradicional 100% natural, sense conservants ni additius artificials. No conté gluten

melos.jpg
melosbossa.jpg
melostall.jpg

Noticies relacionades

sashimiplat.jpg
13-03-2025

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, producte original per als amants del menjar asiàtic. Estoig de 150 gr de salmó fumat en un tall especial sashimi, contra les vetes i amb un gruix aproximat de 4 mm. Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3, sense gluten
cheddar.jpg
13-03-2025

Cheddar blanc curació 18 mesos porció 200 gr Wyke

Formatge cheddar elaborat a Somerset (Anglaterra), de llet de vaca pasteuritzada, amb una curació de 18 mesos. Amb quall vegetal, és apte per a vegetarians. El seu sabor és suau i amb el pas del temps guanya en força i augmenta el gust a fruits secs.
verdures.jpg
13-03-2025

Gamma de verdures Conservas Marzo

Borrajas, Porros, Cards, Bledes, Espinacs i Brots d'all. Verdures de primera qualitat , procedents de l’horta riojana. Envasades al natural només amb aigua i sal. Llestes per consumir! obrir el pot, escalfar i amanir al gust .