Moixama de Barbate IGP Herpac

16-05-2024

Amb l'elaboració de la moixama, Herpac va començar la seva activitat artesanal fa ja més de 30 anys, assecant la tonyina sense més elements que els vents i el sol de Barbate. Des d’aleshores , la moixama Herpac s'ha convertit en un producte singular, inimitable i un dels més aplaudits pels consumidors que valoren el seu exquisit sabor i la seva elaboració artesanal. És una de les poques que ha estat seleccionada per lluïr el distingit segell de la Indicació Geogràfica Protegida "Moixama de Barbate", atorgat per la Unió Europea a aquells que compleixen amb els estrictes requisits d'elaboració i alts estàndards de qualitat. Ostenta igualment la marca Qualitat Certificada, això vol dir que estan acreditades per la seva elaboració artesanal i fidel a la tradició de Barbate, i a més presenten uns paràmetres de qualitat superiors a la resta de la competència que no tenen aquesta IGP i marca Qualitat Certificada.

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac. Únic com aperitiu, en amanida o en qualsevol altre format, donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula.

moixama.jpg
moixamapaquet.jpg
moixamaamanida.jpg

Per norma general, la moixama no necessita acompanyament. Podem degustar-la en fines rodanxes o amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra. Les ametlles, i altres fruits secs, són ideals per assaborir la moixama. El seu sabor intens pot donar un toc únic i totalment diferent a les teves receptes. Per maridar la moixama, tant la cervesa com el vi són ideals. Especialment, les cerveses rosses i vins blancs, com la Manzanilla de Sanlúcar o vi Fino de Jerez.

Noticies relacionades

confitplat.jpg
16-05-2024

Cuixa en confit Mas Parés

Producte de qualitat excel·lent i de fàcil preparació que ens ajudarà a estalviar temps i gaudir d’un sabor exquisit. Seguint l’antiga recepta que permetia conservar les carns durant alguns mesos. El seu procés consisteix en confitar coent lentament en la seva pròpia grassa, les cuixes d’ànec .
iogurt.jpg
16-05-2024

Iogurt Grec Dodoni

Elaborat amb ingredients senzills i saludables, com ara llet de vaca, crema de llet i cultius vius de iogurt, disponible amb 0% o 8% de matèria grassa. El seu sabor us transportarà a l'instant a la assolellada i tranquil·la illa grega
esparrecs.jpg
16-05-2024

Espàrrecs de Navarra La Tudelana

Acollit a la Indicació Geogràfica Protegida "Espárrago de Navarra", té una coloració blanca, textura suau, amb poca fibrositat i un perfecte equilibri en la suavitat del seu amargor al paladar, degut bàsicament a les fredes nits existents a la zona de producció , a la qualitat de les aigües i al sistemes de cultiu emprats en la seva obtenció