Procedeixen de les Ries Gallegues i la seva qualitat està reconeguda internacionalment. Estan plens de propietats, de color i sabors intensos. Recollits a la millor època, a finals d'estiu en el seu millor moment, quan més carnosos i saborosos són. S'elaboren de forma artesanal, amb ingredients naturals i cuidant el màxim cada detall.
En garantim una perfecta elaboració en fresc gràcies a la situació privilegiada, en plena zona de cultiu a la mateixa de Pobra do Caramiñal, a la riba nord de la Ria d'Arosa. Els musclos passen directament de la batea alsbullidors. La mida del musclo depèn de el temps de cria a la batea, de la ubicació de la mateixa i, sobretot, de l'època de recollida.Un cop nets i classificats segons el seu calibre, es fregeixen en oli d'oliva i envasen a mà. Finalment són regats amb una salsa artesana d'escabetx. Els musclos Ria de Arosa tenen un característic color ataronjat molt intens i brillant, i gaudeixen d'una textura molt carnosa, resultat d'una acurada selecció i elaboració.