Aletes de pollastre groc català, partides i condimentades amb espècies mediterrànies i oli d’oliva, i cuinades al buit i a baixa temperatura. El resultat és un producte 100% natural i sense al·lèrgens, saborós i de textura tendre gràcies a la seva cocció. Es presenta en format de 3 ales partides per unitat de producte (3 blanquetes i 3 alons). Es pot regenerar al microones, al forn o bé en fregidora d’aire
Instruccions per regenerar
Microones: Posar la bossa al buit en un plat i punxar-la. Escalfar al microones a mitja potència durant 1-2 minut; obrir i servir.
Forn: Obrir la bossa i disposar el producte en una safata apte per forn, sense la bossa. Escalfar a 180ºC durant 10 minuts, aproximadament.
Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Están situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. La cuina a baixa temperatura, és una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºc durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.