NOVETAT: Aletes de pollastre marinades My Chef

02-05-2024

Aletes de pollastre groc català, partides i condimentades amb espècies mediterrànies i oli d’oliva, i cuinades al buit i a baixa temperatura. El resultat és un producte 100% natural i sense al·lèrgens, saborós i de textura tendre gràcies a la seva cocció. Es presenta en format de 3 ales partides per unitat de producte (3 blanquetes i 3 alons). Es pot regenerar al microones, al forn o bé en fregidora d’aire

Instruccions per regenerar

Microones: Posar la bossa al buit en un plat i punxar-la. Escalfar al microones a mitja potència durant 1-2 minut; obrir i servir.

Forn: Obrir la bossa i disposar el producte en una safata apte per forn, sense la bossa. Escalfar a 180ºC durant 10 minuts, aproximadament.

Aletes de pollastre groc català condimentades amb espècies mediterrànies i oli d’oliva, cuina a baixa temperatura, producte 100% natural

aletes.jpg

Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Están situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. La cuina a baixa temperatura, és una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºc durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.

Noticies relacionades

sobrasada.jpg
02-05-2024

NOVETAT : Sobrassada ibèrica 100% gla Fisan

Fabricada només amb peces nobles de carn de porcs 100% ibèrics de gla. El seu procés de curació dura entre 4 i 6 mesos com a mínim en celler
olives.jpg
02-05-2024

Olives farcides Olispania

Nous sabors en olives verdes de varietat manzanilla farcides de Llima-Llimona, Jalapeño, Pernil o Tonyina, indispensables a l’hora de l’aperitiu!
gilda.jpg
02-05-2024

Gildes d’anxova Josimar

A l’ hora del vermut no poden faltar unes gildes! , pinxo de Filets d’Anxova, Oliva farcida d’anxova i bitxo