Novetat: Melmelades de Confituras Tradicionales

11-07-2024

Especialistes desde 1948 en elaboració de melmelades clàssiques d'alta gamma sense additius. Ubicats a Caravaca de la Cruz, al centre de la Regió de Múrcia. Elaboren les melmelades totalment a l'antiga, procés tot a mà. Elaborat amb un 65 % de fruita i sucre de canya, res més. Es deixa que cada fruita reaccioni amb el sucre de canya de forma natural, aportant el seu toc propi a cada producte. El treball manual és el segell distintiu dels productes de Confituras Tradicionals. Les millors fruites de millor qualitat són personalment seleccionades pels Mestres Confiturers, per posteriorment ser desossades, pelades i desrabassades a mà, els trossos de fruita son els protagonistes indiscutibles de cada pot, que s ’omplen un per un, amb paciència i a mà, amb l'ajuda d'un cassó i un embut. Només s’elabora amb fruita fresca de temporada, per això la producció és limitada

Melmelades de luxe elaborades a mà a la regió de Murcia, especialitat en els sabors clàssics, només amb fruita i sucre de canya. Procès artesanal de selecció de la fruita, desossat, pelat i desrabassat a mà

confitures.jpg
proceselaboracio.jpg
potsct.jpg
taronja.jpg
albercoc.jpg

Noticies relacionades

havarti.jpg
11-07-2024

Formatge Havarti danés Viking

Formatge cremós Havarti de llet pasteuritzada de vaca, el tradicional Havarti danès, suau i cremós, perfecte per a entrepans i aperitius, fred o calent.
carpaciosobre.jpg
11-07-2024

Carpaccio de Peu de Porc My Chef

Elaborat a partir de mans de porc cuinades a baixa temperatura i desossades manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu
corsvencerol.jpg
11-07-2024

Cors de carxofa Vencerol

Cors de carxofes senceres extra, ideals per afegir en una amanida. Producte de primera qualitat . Demana’l al teu comercial!