NOVETAT CONSERVAS MARZO: Cigrons amb ceps i Llenties amb verdures

16-01-2025

Les llegums contenen molts nutrients i un alt contingut en proteïnes. A més, són baixes en greixos i rics en fibra. Es recomana consumir entre 3 i 4 cops per setmana.

La màxima qualitat i el bon servei han estat les dues constants que han caracteritzat la filosofia de treball de Conservas Marzo, desde la seva fundació al 1957 fins avui.

Plats cuinats llestos per escalfar i menjar: Cigrons cuinats amb ceps, pastanaga , ceba ,all i oli d’oliva i Llenties cuinades amb pastanaga, pebrot vermell, ceba, all i oli d’oliva

llegum.jpg
cigrons.jpg
llenties.jpg

Estan situats a Quel, entre les dues riberes més fèrtils de La Rioja: la dels rius Ebro i Cidacos, això fa que els seus productes gaudeixin d’una altíssima qualitat gracies als excel·lents fruits nascuts de les seves hortes. Això juntament amb l’ús dels mètodes tradicionals, combinats amb l’aplicació de la maquinària conservera més avantguardista, ha permès portar a terme un rigorós control de qualitat obtenint el segell de Rioja Calidad (RC) al 1980.  

Noticies relacionades

terceras.jpg
16-01-2025

Formatge manxego semicurat DO Las Terceras

Formatge de llet de crua d’ovella manxega, curat de 3 a 4 mesos. Marida amb tot tipus de vins, en especial un blanc sec o cava. No conté gluten ni lactosa (<0,5%)
raclette.jpg
16-01-2025

Raclette Suïssa Margot

Formatge Raclette d'Or suïssa és un formatge de sabor equilibrat especialment indicat per fondre. Aquest mes en promoció t’oferim de regal mini safates per fer la raclette per obsequiar als teus clients.
alcachofa.jpg
16-01-2025

Carxofes Marinades Casa Medrano

Cors de carxofes tallats a meitats, marinats amb oli , vinagre i espècies.