Novetat: Formatge Fontanales Bolaños

05-09-2024

El procés d'elaboració comença a les mateixes explotacions ramaderes autòctones, tant vaca, ovella i sobretot la cabra canària, aquesta última famosa per la seva rusticitat i elevada producció, s'obté una llet d'alta qualitat que amb les màximes condicions higièniques i seguint el mètode tradicional s'elaboren els nostres productes. El procés culmina amb un període d'afinat que accentuaran la tradicional aroma i sabor característic

Formatge canari elaborat amb llet crua de cabra, vaca i ovella. Madurat 7 - 8 mesos en coves i orejat al natural , el seu sabor característic floral i afruitat . Ideal com a aperitiu o ingredient per a plats als que se'ls vulgui donar un toc únic.

fontanales.jpg

Formatges Bolaños és una empresa els orígens de la qual se situen a la zona nord de Gran Canària, als alts de Guia i Gáldar, des de fa més de 60 anys, dedicada a la maduració i distribució del formatge artesanal o tradicional canari.

Noticies relacionades

alpage.jpg
05-09-2024

Novetat: Gruyère Alpage DOP Margot

Formatge suís de llet crua de vaca . Només es fabrica de maig a octubre, quan les vaques están en llibertat i pasturen en alçada, elaborat per uns 50 xalets d’alta muntanya i per un sol ramat
lambda.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Lambda Hualdo

Formatge semitou de llet crua d’ovella, durant l’afinat es rentat amb una salmorra lleugera. Olor intensa i sabor persistent i de seva textura és untuosa
velltorrat.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Vell Torrat Garcia Baquero

Formatge de llet pasteuritzada vaca, ovella, cabra, amb una maduració de 180 dies Marcat per la seva característica dolçor i els seus matisos a torrats en fan una personalitat única diferent a la resta de formatges torrats.