Novetat: Formatge Lambda Hualdo

05-09-2024

Formatge semitou que durant el seu afinat es renta amb una salmorra lleugera per tal de treue àcid de l'escorça i, amb això, promoure el creixement de Brevibacterium linnes. Aquest microorganisme té el seu origen a la nostra llet i és responsable d'aquesta tonalitat ataronjada i remell que caracteritza l'escorça del formatge.

La seva forma és plana i presenta tons ataronjats en escorça. Destaca la seva olor intensa a estable net i el sabor és persistent. La seva textura és untuosa.

Ideal per combinar amb fruites seques, especialment dàtil, també amb verdures brasejades i regat d'un AOVE de varietat Arbequina

Formatge semitou de llet crua d’ovella, durant l’afinat es rentat amb una salmorra lleugera. Olor intensa i sabor persistent i de seva textura és untuosa

lambda.jpg
lambdapeça.jpg

La Finca Hualdo compta amb una superfície de més de 4.000 hectàrees, en un enclavament natural privilegiat a la vora del riu Tajo. Concretament al municipi del Carpio de Tajo, a la província de Toledo. A la Finca Hualdo conviuen oliveres i festucs juntament amb cultius herbacis i abundants pastures, i es troba la tafona, on produïm la nostra gamma d'olis verge extra, la nova formatgeria on elaborem els nostres formatges artesans de llet crua d'ovella, i l'horta ecològica. El nostre objectiu és aconseguir productes saludables amb personalitat pròpia, dotats d'una altíssima qualitat organolèptica. Alhora, busquem la sostenibilitat en tots els nostres processos, recuperem la biodiversitat de l'ecosistema i avancem cap a una “agricooltura”.

Noticies relacionades

alpage.jpg
05-09-2024

Novetat: Gruyère Alpage DOP Margot

Formatge suís de llet crua de vaca . Només es fabrica de maig a octubre, quan les vaques están en llibertat i pasturen en alçada, elaborat per uns 50 xalets d’alta muntanya i per un sol ramat
fontanales.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Fontanales Bolaños

Formatge canari elaborat amb llet crua de cabra, vaca i ovella. Madurat 7 - 8 mesos en coves i orejat al natural , el seu sabor característic floral i afruitat . Ideal com a aperitiu o ingredient per a plats als que se'ls vulgui donar un toc únic.
velltorrat.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Vell Torrat Garcia Baquero

Formatge de llet pasteuritzada vaca, ovella, cabra, amb una maduració de 180 dies Marcat per la seva característica dolçor i els seus matisos a torrats en fan una personalitat única diferent a la resta de formatges torrats.