Novetat: Formatge Monforter baix en greix

04-04-2024

Formatge baix en greix (19% de greix absolut). Elaborat a Àustria ( Voralberg) amb llet de Ländle la millor llet fresca dels Alps i envellit  i tractat de manera artesanal i tradicional. Madurat durant 3 mesos. No conté lactosa <0.1g

Formatge austriac de llet pasteuritzada de vaca madurat durant 3 mesos, sense lactosa, amb només un 19% de greix. Té aromes de caramel, mel i poma

monforter.jpg

El Ländle Montforter baix en greix (19% de greix absolut) s'elabora amb la millor llet fresca dels Alps i s'envelleix i tracta de manera artesanal tradicional. Durant un període de maduració d'uns tres mesos, desenvolupa aromes de lleuger caramel, mel, poma i prats florits que són simplement irresistibles.Una experiència clarament afruitat rep el paladar, un bouquet de cítrics que s'entrellaça meravellosament amb un formatge ferm i suau. Ländle Montforter deu el seu nom a una antiga família noble que va jugar un paper clau a la història de Vorarlberg.

Noticies relacionades

jarlsbreg.jpg
04-04-2024

Novetat: Formatge Jarlsberg

Formatge noruec de llet pasteuritzada de vaca semidesnatada i una maduració de 3 mesos , de sabor suau, melós i equilibrat amb un toc dolç i de nous.
huevas.jpg
04-04-2024

Ous de verat i Ous de lluç de Conserves Ortiz

Els ous de peix o freses, ( huevas ) són un menjar que cada dia té més adeptes, si bé han estat tradicionalment un plat més del sud molt associat a l'estiu, són tan rics i senzills de preparar que són ideals per a qualsevol estació i qualsevol lloc.
sobrassada.jpg
04-04-2024

Sobrassada superior cular IGP La Luna

Producte artesà elaborat elaborat a Sóller – Mallorca només amb carns fresques curat de forma natural en bodegues, embotit 100% natural sense additius