NOVETAT: Formatges, iogurt i kéfir Santa Gadea

27-06-2024

Granja ecològica situada a Rioseco, provincia de Burgos, on viuen les 1500 cabres alpines, la unitat ramadera de cabra ecològica més gran d'Europa, gestionada íntegrament per Santa Gadea de forma homogènia a les seves instal·lacions. El ramat viu, pasta i s'alimenta a la granja que té la màxima qualificació sanitària . Elaboren diferents tipus de formatges: de pasta tova madurats amb floridures, frescos i de pasta premsada.També ens ofereixen iogurt i kéfir. Santa Gadea és una economia circular: les cabres s'alimenten de collites adobades amb els seus residus fermentats, tot aquest engranatge interconnectat ramaderia, agricultura i formatgeria, funciona mogut per energies renovables.

 

Productes elaborats amb llet de cabra 100% ecològica. De sabor exquisit i super sans, els has de tastar!!

redlabel.jpg
blacklavel.jpg
rulo.jpg
iogurt.jpg
kèfir.jpg

Formatge de llet de cabra ecològic etiqueta vermella  : Elaborat amb  llet pasteuritzada de cabra ecològica. Formatge cremós i suau amb matisos de terra i fong

Formatge de llet de cabra ecològic etiqueta negra  : Elaborat amb  llet pasteuritzada de cabra ecològica, el seu procés d’elaboració lent li aporta un sabor únic 

Rulo de cabra ecològic: Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra ecològica

Iogurt de llet de cabra ecològic : Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra ecològica, sabor suau i fresc, per prendre amb cullera, sol o amb els teus fruits secs preferits

Kèfir  ecològic: Obtingut de la fermentació de  llet pasteuritzada de cabra ecològica. Conté 12 ferments propis del kéfir + 2 ferments de probiótics

Noticies relacionades

goudapesto.jpg
27-06-2024

Formatge Gouda amb Pesto Basiron

Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada de sabor únic d’all fresc i alfàbrega destaca en una taula de formatges
seitoterrina.jpg
27-06-2024

Seitons amb all i julivert Josimar

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.
mao.jpg
27-06-2024

Formatge maó curat Subaida

Formatge artesà de llet crua de vaca elaborat amb drap de cotó fogasser, madurat en caves de 5 a 9 mesos, s’unta el formatge amb oli i pimentó.