Granja ecològica situada a Rioseco, provincia de Burgos, on viuen les 1500 cabres alpines, la unitat ramadera de cabra ecològica més gran d'Europa, gestionada íntegrament per Santa Gadea de forma homogènia a les seves instal·lacions. El ramat viu, pasta i s'alimenta a la granja que té la màxima qualificació sanitària . Elaboren diferents tipus de formatges: de pasta tova madurats amb floridures, frescos i de pasta premsada.També ens ofereixen iogurt i kéfir. Santa Gadea és una economia circular: les cabres s'alimenten de collites adobades amb els seus residus fermentats, tot aquest engranatge interconnectat ramaderia, agricultura i formatgeria, funciona mogut per energies renovables.
Formatge de llet de cabra ecològic etiqueta vermella : Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra ecològica. Formatge cremós i suau amb matisos de terra i fong
Formatge de llet de cabra ecològic etiqueta negra : Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra ecològica, el seu procés d’elaboració lent li aporta un sabor únic
Rulo de cabra ecològic: Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra ecològica
Iogurt de llet de cabra ecològic : Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra ecològica, sabor suau i fresc, per prendre amb cullera, sol o amb els teus fruits secs preferits
Kèfir ecològic: Obtingut de la fermentació de llet pasteuritzada de cabra ecològica. Conté 12 ferments propis del kéfir + 2 ferments de probiótics