NOVETAT Formatges Murgó

07-09-2023

L'Hereu és un formatge de llet pasteuritzada de cabra madurat uns 40-50 dies, d'aparença rústica, escorça grisa, però al interior descobrim una delicada pasta. Molt versàtil, pot servir-se com a plat de formatge, o pots gaudir d’ell amb un bon pa cruixent, amb fruits secs i fruites

La Pubilla és un formatge de llet crua de vaca madurat 35-45 dies, d'aparença suau al seu interior hi ha un formatge de pasta cremosa d'escorça rentada, amb cava Premier Rovellats. Combina  amb melmelades o fruits secs com a aperitiu, també per fondre a sobre de carns, torrades al forn o pasta.

El Bastard és un formatge de llet crua de cabra madurat 12-20 dies, escorça de color torrat pel fumat a baixa temperatura amb fusta de faig. Es pot combinar amb melmelades o fruita fresca, com ara; raïm, tomàquet, pera o poma. I acompanyar amb una cervesa negra artesana

El Petit d'Herbes és un formatge llet crua de cabra madurat 12-20 dies ,escorça recoberta d'herbes provençals. Combinar  amb melmelades o en amanides fresques

El Legítim és un formatge llet crua de vaca madurat 2-4-mesos de pasta trencadissa, escorça natural florida combinar amb melmelades o fruita fresca com a aperitiu o postres. Ideal per empolvorar en pastes i amanides

Varietat de formatges artesans elaborats a Sant Iscle de Vallalta, al Parc Natural del Montnegre L’Hereu, La Pubilla, El Bastard, El Petit d’Herbes i El legítim, els has de tastar!

varietatmurgo.jpg
hereumurgo.jpg
pubilla.jpg
variatformatge.jpg

La historia de Murgó Formatges comença l’any 2011 quan la Silvia, formatgera i propietària de l'empresa, va decidir aprendre un ofici. Elaborar formatges significa transformar un producte tant essencial com és la llet. La Silvia aprèn durant varis anys l'art de "formatjar" en diverses formatgeries del territori català, tenint sempre present el seu somni de tenir el seu propi obrador de formatges. Al juny del 2014, plasma el seu projecte en l'obrador de Sant Iscle de Vallalta, al Parc Natural del Montnegre (Maresme).

Noticies relacionades

coppafisan.jpg
07-09-2023

NOVETAT Coppa de gla Fisan

Coppa de Gla, peça de textura suau, saborosa i amb una aroma profund. Elaborada amb Capçal de porc de Gla, la seva carn és molt exclusiva, apreciada pel seu sabor i sucositat
emmentaler.jpg
07-09-2023

Emmentaler suís AOP Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna.
mojama.jpg
07-09-2023

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac.