Novetat: Iogurt i kéfir Santa Gadea

25-07-2024

Iogurt de llet de cabra ecològic : Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra ecològica, sabor suau i fresc, per prendre amb cullera, sol o amb els teus fruits secs preferits

Kèfir  ecològic: Obtingut de la fermentació de  llet pasteuritzada de cabra ecològica. Conté 12 ferments propis del kéfir + 2 ferments de probiótics

Productes elaborats amb llet de cabra 100% ecològica, de sabor exquisit i super sans, els has de tastar!!

potsgadea.jpg
kefir.jpg
yogur.jpg

Granja ecològica situada a Rioseco, provincia de Burgos, on viuen les 1500 cabres alpines, la unitat ramadera de cabra ecològica més gran d'europa, gestionada íntegrament Santa Gadea de forma homogènia a les seves instal·lacions. el ramat viu, pasta i s'alimenta a la granja que té la màxima qualificació sanitària . Elaboren diferents tipus de formatges: de pasta tova madurats amb floridures, frescosi de pasta premsada.També ens ofereixeniogurt i kéfir . Santa Gadea és una economia circular: les cabres s'alimenten de collites adobades amb els seus residus fermentats. tot aquest engranatge interconnectat -ramaderia, agricultura i formatgeria- funciona mogut per energies renovables.

Noticies relacionades

fetapaquet.jpg
25-07-2024

Formatge Feta Dodoni

Autèntic formatge Feta grec amb DOP elaborat exclusivament amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus , agradable sabor per afegir a les amanides i de baix contingut en greixos
salses.jpg
25-07-2024

Salses casolanes per a pasta Hida

Cuinades a foc lent amb ingredients 100% naturals, oli d'oliva verge extra i la millor selecció de productes de l'horta frescos, amb gran sabor i textura
tonyina.jpg
25-07-2024

Tonyina clara en escabetx Conservas Ortiz

Elaboració totalment artesanal, la unió perfecta entre el sabor intens de la Tonyina i la personalitat de l'autèntic escabetx de Conservas Ortiz.