Iogurt de llet de cabra ecològic : Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra ecològica, sabor suau i fresc, per prendre amb cullera, sol o amb els teus fruits secs preferits
Kèfir ecològic: Obtingut de la fermentació de llet pasteuritzada de cabra ecològica. Conté 12 ferments propis del kéfir + 2 ferments de probiótics
Granja ecològica situada a Rioseco, provincia de Burgos, on viuen les 1500 cabres alpines, la unitat ramadera de cabra ecològica més gran d'europa, gestionada íntegrament Santa Gadea de forma homogènia a les seves instal·lacions. el ramat viu, pasta i s'alimenta a la granja que té la màxima qualificació sanitària . Elaboren diferents tipus de formatges: de pasta tova madurats amb floridures, frescosi de pasta premsada.També ens ofereixeniogurt i kéfir . Santa Gadea és una economia circular: les cabres s'alimenten de collites adobades amb els seus residus fermentats. tot aquest engranatge interconnectat -ramaderia, agricultura i formatgeria- funciona mogut per energies renovables.