Novetat: Mantega Lorenzana

20-06-2024

El sistema tradicional per elaborar la mantega ha estat substituït per processos moderns que garanteixen la qualitat del producte. La mantega és el resultat de separar la nata de la llet sencera de vaca. Un cop obtinguda la nata, es pasteuritza, es madura i es bat. Finalment, el sèrum i els grans de mantega se separen per formar una massa compacta i homogènia que, finalment, dóna lloc a la mantega. En destaca la consistència sòlida i homogènia. Per això, la mantega veritable no és fàcil d'untar.

Mantega tradicional elaborada artesanalment amb llet de vaca procedent de les pastures asturianes. Amb sal o sense, l’envàs de llauna manté el sabor i l’aroma inalterable . En dos formats llauna de 250gr o individual per esmorzar de 12,5gr

mantega.jpg
ambsal.jpg
sensesal.jpg
blisterambsal.jpg
blisertsensesal.jpg

Mantequera de Tineo és una empresa de l'occident asturià dedicada a l'elaboració de mantega tradicional seguint el procés artesanal

Noticies relacionades

montagnolo.jpg
20-06-2024

Formatge Montagnolo Champignon

Fomatge de llet de vaca triple crema amb vetes blaves originari d’Alemanya. Textura súper cremosa, sabor lleugerament dolç amb retrogust picant. Recomanem degustar amb torrades, en una taula de formatges o per postre amb mel
cuchiaio.jpg
20-06-2024

Gorgonzola cucchiaio Tosi DOP

Formatge blau extremadament suau, cremós i ben equilibrat. La seva pasta vellutada desprèn el sabor inconfusible de la nata fresca, i té un exquisit regust de formatge blau.
mamie.jpg
20-06-2024

Comté Mamie Vagne

Formatge de llet crua de vaca amb DOP de curació 16-17 mesos, afinat a Poligny, es madura en planxes d’avet, és un procés artesanal fa que les peces no s’esquerdin, i tingui un gust suau i intens però no picant