Novetat Mas Parés: Mousse de foie amb Pedro Ximenez i Mousse de foie amb tòfona

30-05-2024

Terrina de 925gr , aquest format ens permet fer 10 talls d’uns 90 gr aproximadament, ideal per detallar a botiga o bé per elaborar

Mousse de foie amb tòfona: Fetge gras d’ànec assaonat, amb tòfona oligospermum i melanosporum, emulsionat i sotmes a tractament tèrmic per a obtenir un producte d’excel·lent qualitat, intensa aroma a tòfona, sabor exquisit i agradable textura.

Mousse de foie amb Pedro Ximenez:  Emulsionat amb licor, i dues capes centrals de salsa de vi dolç de Pedro Ximénez. 

Productes exclusius de Mas Pares, exquisites emulsions de foie amb la barreja de tòfona o licor de Pedro Ximenez. Elaborades seguint un procés artesanal i amb les millors matèries primeres

terrina.jpg
mousse.jpg

MAS PARÉS, empresa fundada l’any 1979, és el primer obrador d'Espanya homologat per la Unió Europea per a l'elaboració de productes derivats de l'ànec i l'oca. Mas Parés s'ubica a la comarca gironina de la Selva

Noticies relacionades

sashimi.jpg
30-05-2024

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, pensat per a qui li agrada la cuina asiàtica però no el peix cru. Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri . Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.
olives.jpg
30-05-2024

Novetat: Olives Cacereñas amb o sense os Olispania

Olives de la varietat Cacereñas de calibre 200/220 , són una de les varietats d'olives negres amb més prestigi i qualitat. El delicat sabor i la textura fan d'aquestes olives una referència de qualitat.
blu61.jpg
30-05-2024

Formatge Blu ‘ 61 Carpenedo

Combinació de la suau textura del formatge blau, refinada amb vi Rabosso passito , vi negre de postre elaborat a la regió del Veneto, i nabius, tot madurat durant 3 mesos