Novetat: Oli d’all negre Cap d’Urdet

06-07-2023

Elaborat a partir d'all morat exposat a un llarg procés de fermentació controlada. Producte 100% natural, sense additius, conservants ni acceleradors de fermentació. Sabor umami, lleugerament dolç al paladar, amb tocs de regalèssia, panses,  fumat i una mica d'acidesa.

No pica ni repeteix , tampoc deixa l’alè característic de l’all tradicional

Oli d’oliva verge extra 100% arbequina amb all negre , ideal per condimentar amanides, peix, carn, risottos, pasta, verdures.... un toc especial als teus plats!

oliallnegre.jpg

Beneficis de l’all negre:

Conté el doble d’antioxidants que l’all cru, de manera que es convertix en un aliat per a alentir el procés d’envelliment.

És un aliment ric en proteïnes, que contribuïxen a conservar la massa muscular.

Ric en vitamines i minerals com el potassi i el fòsfor.

Ric en fibra, que afavoreix el trànsit intestinal.

Noticies relacionades

parma.jpg
06-07-2023

Formatge Parmigiano Reggiano DOP curació 24 mesos Gennari

Formatge de llet crua de vaca, madurat durant 24 mesos, sabor equilibrat, dolç però alhora gustós. És el condiment més versàtil, per afegir una nota de delicadesa a qualsevol plat sense treure’n el gust.
anxoves.jpg
06-07-2023

Anxova barqueta de Conservas Ortiz

Anxoves de gran tamany, destaquen per la carnositat i el gran aroma, un producte excepcional, amb un sabor intens i una textura ferma.
comte.jpg
06-07-2023

Comté le Poligny Vagne

Formatge DOP Comté de llet crua de vaca i un mínim de 6 mesos de maduració, afinat a Poligny, capital del Comté. Per la seva varietat d’aromes, és ideal per incorporar-lo a taules de formatges