Novetat Olis i patés amb tòfona La Rustichella

13-06-2024

Oli d’oliva amb tòfona blanca: Representa el súmmum de la sofisticació culinària, excel·lent opció per als que busquen afegir un toc d'elegància i sabor únic als seus plats Ideal per enriquir crostini, bruschetta, pastissos salats i perfecte per acompanyar pastes, carns vermelles, caça i peixos

Oli d’oliva amb tòfona negra: Transforma cada plat en una obra mestra culinària. Amb el seu sabor ric i autèntic, aquest oli és imprescindible per als que volen afegir un toc d'elegància i sofisticació als plats.  Ideal per crostini, bruschetta, pastissos salats, pasta , carns vermelles, caça i peix.

Paté tòfona blanca: Representa el sabor per excel·lència de la tòfona, transformant cada plat. Perfecta per a aperitius o per donar-li un toc diferent als teus plats

Paté tòfona negra: Sabor intens, sofisticat i l'aroma familiar de la tòfona negra d'estiu. Aquest paté no només enriqueix les receptes més refinades com risottos, pastes i plats principals de carns vermelles, sinó que també afegeix un toc únic a plats més simples.

Nova gamma de productes a base de tòfona: Oli d’oliva amb tòfona blanca i Oli d’oliva amb tòfona negra i Paté amb tòfona blanca o negra. Els has de tastar! Pregunta al teu comercial

rustichella.jpg
rustichellados.jpg
plat1.jpg
plat2.jpg
plat3.jpg

La Rustichella és una empresa fundada el 1986 per Sergio Brugnoli a la regió d'Umbria, coneguda per la producció de tòfona negre. La seva gestió es caracteritza per la creativitat, el professionalisme i la cerca constant de la qualitat, convertint-se en líders del sector i establint-se en el mercat internacional. Tots els productes són recollits, processats i envasats a Itàlia, en una fàbrica moderna a Itàlia inaugurada el 2008, amb un fort enfocament en la innovació i la tecnologia.

Noticies relacionades

brieroyal.jpg
13-06-2024

Formatge brie Royal amb tòfona Renard Gillard

Formatge francès de llet crua de vaca, molt cremós i de gust suau barrejat amb una capa de tòfona a l’interior
beemster.jpg
13-06-2024

Formatge Beemster 26 mesos DOP

Formatge de llet pasteuritzada de vaca originari d’Holanda amb una maduració de 26 mesos en cellers . El seu sabor és dolç , de mantega, whisky i nous
pecorinocentral.jpg
13-06-2024

Pecorino Moliterno amb tòfona Central

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.