Novetat: Olives Cacereñas amb o sense os Olispania

30-05-2024

L'acurada selecció de l'oliva i el saber fer en l'art de l’amanit, donen com a resultat una gamma de productes de gran qualitat, els quals estan reservats per als paladars més exigents. El procés de producció inclou cates de manera regular per comprovar la constància de la qualitat del producte.

Olives de la varietat Cacereñas de calibre 200/220 , són una de les varietats d'olives negres amb més prestigi i qualitat. El delicat sabor i la textura fan d'aquestes olives una referència de qualitat.

olives.jpg
olivespot.jpg

OLISPANIA Olives, S.L. Empresa situada a Jumilla a Murcia, creada el 2012 després de la unió de dues famílies amb més de 30 anys d'experiència en el sector, el principal objectiu ha estat desenvolupar un producte de màxima qualitat. La seva filosofia està orientada a l'excel·lència pel que fa a la seguretat alimentària i a la satisfacció de client tenen des de fa tres anys la certificació IFS amb un nivell superior (96'27 sobre 100). Dels seus productes en destaca l’ àmplia gamma de farcits. Disposen també d'un assortit de sabors elaborats amb les varietats Manzanilla, Verdial, Gordal, Cacereña i Cuquillo

Noticies relacionades

terrina.jpg
30-05-2024

Novetat Mas Parés: Mousse de foie amb Pedro Ximenez i Mousse de foie amb tòfona

Productes exclusius de Mas Pares, exquisites emulsions de foie amb la barreja de tòfona o licor de Pedro Ximenez. Elaborades seguint un procés artesanal i amb les millors matèries primeres
sashimi.jpg
30-05-2024

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, pensat per a qui li agrada la cuina asiàtica però no el peix cru. Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri . Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.
blu61.jpg
30-05-2024

Formatge Blu ‘ 61 Carpenedo

Combinació de la suau textura del formatge blau, refinada amb vi Rabosso passito , vi negre de postre elaborat a la regió del Veneto, i nabius, tot madurat durant 3 mesos