Ous de salmó, Ous de lumpo i Perles de sabors Spherika

07-11-2024

Ous de salmó: Són una joia de l'alta cuina, apreciades pel seu sabor únic i versatilitat culinària, ous de salmó salvatge keta curades en salmorra. La seva fina pell es trenca suaument en mossegar per deixar pas a una explosió de sabor marí. Ideals sobre torrades , en amanides, plats japonesos i per acompanyar peixos.

Ous de lumpo : Són el succedani de caviar més conegut. Aquests ous de peix són una explosió de gust de mar a la boca, que enriqueix qualsevol plat, amanida o aperitiu. Són ideals sobre torrades, en amanides, plats japonesos i per acompanyar peixos

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, la qual cosa es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.

perles.jpg
huevas.jpg
olioliva.jpg
llimona.jpg
vinagre.jpg
recepta4.jpg
recepta5.jpg
recepta3.jpg
recepta1.jpg
recepta2.jpg
lumpo.jpg

Perles d'oli d'oliva: Són petites esferes d'oli d'oliva verge extra que s'han creat a través d'un procés d'encapsulació. Ideals per amanir qualsevol tipus de plat, ja sigui fred o calent, com les amanides, carns, peixos, sopes, cremes fredes o pastissos de xocolata negra. Aconsegueix un maridatge perfecte amb aquests aliments, aportant-los un extra de sabor impactant.

Perles de lima llimona: Perfectes i homogènies, d'uns 5mm de diàmetre que inunden el paladar amb el seu deliciós gust de llima-llimona en explotar suaument a la boca quan les mossegues.Es poden utilitzar en múltiples receptes: per acompanyar un carpaccio de tonyina o plats de marisc, per decorar sushi o per adornar un pastís de llimona. Proveu també el toc dolç i divertit de les nostres perles de sabors en un Gin Tonic o un Mojito.

Perles de vinagre balsàmic de Mòdena: Esferes perfectes i homogènies que inunden el paladar amb el seu deliciós gust de vinagre balsàmic en explotar suaument a la boca quan les mossegues. Són el guarniment ideal per a torrades i canapès, amanides, foie gras, carns de caça o fins i tot per a postres amb maduixa

Noticies relacionades

ETIVAZ.jpg
07-11-2024

Formatge Etivaz AOP Margot

Etivaz AOP, formatge suís de producció limitada elaborat a les formatgeries d’alta muntanya. L’heu de tastar!!
galetes.jpg
07-11-2024

Galetes de mantega La Lorenzana

Galetes de mantega de textura cruixent presentades en una bonica llauna. Demana-les al teu comercial!
cecina.jpg
07-11-2024

Cecina Black Angus llescada Entrepeñas

Cecina elaborada amb pur Black Angus 100% alimentat amb blat de moro durant 200 dies i madurat durant 6-7 mesos, en còmodes sobres de 100gr, obrir i servir