Ous de salmó: Són una joia de l'alta cuina, apreciades pel seu sabor únic i versatilitat culinària, ous de salmó salvatge keta curades en salmorra. La seva fina pell es trenca suaument en mossegar per deixar pas a una explosió de sabor marí. Ideals sobre torrades , en amanides, plats japonesos i per acompanyar peixos.
Ous de lumpo : Són el succedani de caviar més conegut. Aquests ous de peix són una explosió de gust de mar a la boca, que enriqueix qualsevol plat, amanida o aperitiu. Són ideals sobre torrades, en amanides, plats japonesos i per acompanyar peixos
Perles d'oli d'oliva: Són petites esferes d'oli d'oliva verge extra que s'han creat a través d'un procés d'encapsulació. Ideals per amanir qualsevol tipus de plat, ja sigui fred o calent, com les amanides, carns, peixos, sopes, cremes fredes o pastissos de xocolata negra. Aconsegueix un maridatge perfecte amb aquests aliments, aportant-los un extra de sabor impactant.
Perles de lima llimona: Perfectes i homogènies, d'uns 5mm de diàmetre que inunden el paladar amb el seu deliciós gust de llima-llimona en explotar suaument a la boca quan les mossegues.Es poden utilitzar en múltiples receptes: per acompanyar un carpaccio de tonyina o plats de marisc, per decorar sushi o per adornar un pastís de llimona. Proveu també el toc dolç i divertit de les nostres perles de sabors en un Gin Tonic o un Mojito.
Perles de vinagre balsàmic de Mòdena: Esferes perfectes i homogènies que inunden el paladar amb el seu deliciós gust de vinagre balsàmic en explotar suaument a la boca quan les mossegues. Són el guarniment ideal per a torrades i canapès, amanides, foie gras, carns de caça o fins i tot per a postres amb maduixa