NOVETAT: Patés de peix i verdures Aimar

09-01-2025

Et convidem a descobrir l´autèntica experiència gastronòmica amb la nostra gamma de patés de peix i verdures Aimar . Ja sigui per a un aperitiu, un snack o per complementar les receptes preferides, els patés Aimar són l'opció perfecta per als que busquen qualitat, sabor i nutrició en un sol producte.

Es selecciona amb cura el peix i les verdures més saboroses, garantint productes que conserven tot el seu valor nutricional i sabor original.

El secret de qualsevol paté és la seva textura i l'equilibri dels seus ingredients, els patés Aimar de peix i de verdures s’elaboren amb cura i amb les millors matèries primeres. Descobreix tota la gamma: Paté de Carxofa, Paté d'Espàrrecs, Paté de Piquillos, Paté de Tomàquet, Paté de Bonítol, Paté de Llamàntol, Paté de Peix de Roca, Paté de Salmó, Paté de Lluç, Paté de Guindilles

aimaru.jpg
aimarcins.jpg
aimardos.jpg
aimartres.jpg
aimarquatre.jpg

Paté de Carxofa: El nostre pot preferit, estem a la millor zona d'Espanya per elaborar pot de carxofa amb totes les qualitats que ens ofereix la Carxofa Blanca de Tudela. Ideal per a vegans. Gaudeix del sabor fresc durant tot l'any.

Paté d'Espàrrecs: Perfecte per gaudir de l'autèntic sabor de l'espàrrec de Navarra durant qualsevol època de l'any, perfecte per a entrant a tot tipus de celebracions.

Paté de Piquillos: Sabor tradicional.

Paté de Tomàquet Arrabiata : Amb el sabor característic del tomàquet sec i espècies, evocant l'autèntic sabor mediterrani. Únic sense productes d´origen animal, perfecte per el públic vegà.

Paté de Bonítol del Nord : Ric en proteïnes, ideal per als que busquen una opció nutritiva i deliciosa.

Paté de Llamàntol: Una delicadesa amb un alt contingut en proteïnes per als paladars més exigents.

Paté de Peix de Roca: Sabor intens i alt contingut en proteïnes.         

Paté de Salmó: Conté peix blau, conegut per ser ric en omega 3.       

Paté de Lluç: Sabor suau i alt contingut en proteïnes.       

Paté de Guindilla: Amb un toc picant distintiu, una autèntica explosió de sabor.

 

Noticies relacionades

keos.jpg
09-01-2025

NOVETAT: Formatge a daus KEOS de Garcia Baquero

Formatge a dauets per afegir a les amanides, intensament equilibrat i deliciós, conté 20 g de proteïna per cada 100gr
gildau.jpg
09-01-2025

NOVETAT: Gilda de tonyina fumada Herpac

Herpac presenta una nova versió d'aquest clàssic pintxo amb el millor de cada zona: la piparra de Navarra, l'oliva de Sevilla i la tonyina de Barbate
nadal.jpg
19-12-2024

Bon Nadal!!

De tot cor, us desitgem un Bon Nadal i un Feliç Any Nou!