Novetat : Pernil i espatlla serrana Coren

04-07-2024

Pernil  Serrà Gran Reserva Coren: Curació de 24 mesos

Espatlla Serrana Gran Reserva Coren: Curació 9 mesos

Des de 1959 aliments 100% gallecs de la més alta qualitat. Productes Selecta: A partir del creuament de races rústiques seleccionades, aconseguim un porc únic i exclusiu de Coren, amb un alt grau de greix infiltrat i de cobertura. Sempre femelles o mascles castrats, amb un pes en viu de 120 a 125 kg. Els porcs Selecta es crien durant més de 6 mesos, engreix lent i sense presses, en petites granges de Galícia amb sortida al camp, on gaudeixen del màxim confort, disposen de joguines (com pilotes, troncs d'arbres, mossegadors…) i música per al màxim benestar Els porcs Selecta s'alimenten a base de cereals seleccionats i castanyes gallegues, que constitueixen una part fonamental de la dieta durant la fase de l’engreix. Les castanyes procedeixen íntegrament de Galícia., y  aporta a la seva carn un sabor exquisit, lleugerament dolç, a més d'unes propietats nutricionals més saludables. El Pernil Selecta de Castanyes es cura de manera artesanal durant més de 20 mesos als assecadors de la cooperativa a Lugo, on es reprodueixen les condicions de temperatura i humitat en què tradicionalment es curaven els pernils a les cases gallegues; sota supervisió dels mestres pernilers de Coren.Obtenim un resultat que es gaudeix amb tots els sentits. Vetejat intens, deliciós aroma, sabor únic lleugerament dolç. El Pernil Selecta de Castanyes ha estat guardonat amb els premis “Superior Taste Award” al sabor en totes les edicions des del 2016 fins al 2021, i amb la medalla d'Or de Qualitat a pernils IFFA 2016.

El Pernil Selecta Serrà de Castanyes Coren, curat de manera artesanal durant més de 20 mesos als assecadors de la cooperativa a Lugo, és un pernil de vetejat intens, deliciós aroma i sabor únic lleugerament dolç.

pernilcoren.jpg
pecescoren.jpg
centroscoren.jpg

Noticies relacionades

brillatsavarintall.jpg
04-07-2024

Brillat Savarin IGP Rouzaire

Formatge francés IGP de llet crua de vaca, és un triple crema, ja que abans de coagular la llet se li afegeix una gran quantitat de nata. La seva textura és cremosa i tova .De sabor deliciós marida molt bé amb cava i fruits secs
bonito.jpg
04-07-2024

Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.
alcachofa.jpg
04-07-2024

Carxofes Marinades Casa Medrano

Cors de carxofes tallats a meitats, marinats amb oli , vinagre i espècies.