Novetat: Pit de pollastre My Chef

13-04-2023

Producte molt saludable i versàtil que pot degustar-se en fred o en calent com a ingredient de plat principal o bé com a topping per acompanyar amanides, pastes i arrossos, entre d’altres

Pit de pollastre groc català cuinat a baixa temperatura condimentat amb espècies mediterrànies i oli d’oliva. Producte saludable i 100% natural

pitdepollastre.jpg

Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Estan situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. Cuina a baixa temperatura. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.

Noticies relacionades

fetasinlactosa.jpg
13-04-2023

Formatge Feta sense lactosa Dodoni

Autèntic Feta grec, saborós i nutritiu. Ara sense lactosa, ideal per als intolerants a la lactosa.
patelaluna.jpg
13-04-2023

Novetat: Patés La Luna

Nova gamma de patés elaborats a Sòller (Mallorca) segons la fórmula original de l’any 1900 amb productes de primera qualitat
peçallom.jpg
13-04-2023

Llom cebo de campo Fisan

Curat lentament, el llom Fisan és un producte 100% natural molt ric en nutrients i proteïnes , és una de les peces nobles del porc.