NOVETAT : Sobrassada ibèrica 100% gla Fisan

02-05-2024

La sobrassada de gla 100% ibèrica Fisan està fabricada exclusivament amb peces nobles de carn, procedents de porcs 100% ibèrics de gla, que suposen més del 50% de la seva composició, la resta, el greix, és greix de llom de cansalada d'aquests mateixos porcs, o sigui, el greix de més qualitat del porc ibèric, tot condimentat amb pebre vermell

El seu procés de curació dura entre 4 i 6 mesos com a mínim al celler, depenent de la mida de cada peça.

Fabricada només amb peces nobles de carn de porcs 100% ibèrics de gla. El seu procés de curació dura entre 4 i 6 mesos com a mínim en celler

sobrasada.jpg
sobrasadaplat.jpg

Noticies relacionades

aletes.jpg
02-05-2024

NOVETAT: Aletes de pollastre marinades My Chef

Aletes de pollastre groc català condimentades amb espècies mediterrànies i oli d’oliva, cuina a baixa temperatura, producte 100% natural
olives.jpg
02-05-2024

Olives farcides Olispania

Nous sabors en olives verdes de varietat manzanilla farcides de Llima-Llimona, Jalapeño, Pernil o Tonyina, indispensables a l’hora de l’aperitiu!
gilda.jpg
02-05-2024

Gildes d’anxova Josimar

A l’ hora del vermut no poden faltar unes gildes! , pinxo de Filets d’Anxova, Oliva farcida d’anxova i bitxo