Novetats Gamma MY CHEF

27-12-2022

SECRET DE PORC IBÈRIC cuinat a baixa temperatura, producte molt melós gràcies a la cocció de temperatura suau durant 10h. Producte indicat com a plat de carn principal, es recomana regenerar-lo marcant-lo a la planxa per les dues bandes per realçar aroma, sabor i color

PATATES D’ESTIL PARISIENNE (de calibre petit, rodones i pelades), condimentades amb diferents espècies i confitades a baixa temperatura en oli d’oliva.Producte que admet diferents aplicacions bé en fred o en calent. En fred pot ser la base d’una amanida o en calent pot aplicar-se com a guarnició de carns o peixos, o bé es pot consumir en aperitiu com a patates braves si s’acompanya d’una salsa al gust. Es recomana regenerar-les al forn per poder-les rostir lleugerament.

Productes My Chef 100% naturals, elaborats a la comarca d’Osona

my chef.png

Noticies relacionades

pastis.png
27-12-2022

La Iaia Artesana

Pastís de formatge Payoyo elaborat amb crema de formatge payoyo 100% artesanal, gust de formatge intens i textura cremosa.
novetat-Comté-Le-Poligny-Vagne.jpg
25-04-2022

Comté Le Poligny Vagne

Formatge amb DOP afinat a Poligny, capital del Comté, elaborat amb llet crua de vaca de raça Montbéliarde i Simmental, i amb una curació de 8 mesos.
DSC_0795.JPG
25-04-2022

Tou dels Til.lers Tros de Sort

Us oferim en promoció aquest deliciós formatge elaborat al cor del Pirineu Català per Tros de Sort, formatgeria artesanal, fundada el 1995, amb la qualitat i el sabor autèntic del Pirineu.