L’oli Cap d’Urdet és 100% arbequina premsat en fred, sedós, suau, afruitat i gairebé sense amargor amb una aroma equilibrada
És ric antioxidant i redueix el colesterol, entre molts altres beneficis. Essencial en la dieta mediterrània, és perfecte per cuinar els teus plats preferits
Les varietats amb aroma de tòfona negra (tuber melanosporum) i amb tòfona blanca (Tuber magnatum) les podem degustar sobre una llesca de pa artesanal, sobre patates com un substitut de la mantega, o sobre qualsevol peix.
L’oli de ceps, complement perfecte sobre les pastes, risottos o qualsevol recepta a base de bolets.
L’oli picant amb, bitxo, llorer i pebre, és deliciós sobre una llesca de pa artesanal, sobre patates, pizzes, pastes i en les receptes on vulguis donar un toc picant.
Cap d'Urdet es va establir el 1989 , està situada a la petita localitat de Sant Llorenç de Morunys, als peus dels Pirineus, lloc on tradicionalment es produeixen quantitat de bolets i tòfones. Molts anys d’experiència i constant innovació són la clau per una producció artesanal de productes de qualitat.