Ous de salmó i Ous de lumpo Spherika

25-04-2024

Ous de salmó: Són una joia de l'alta cuina, apreciades pel seu sabor únic i versatilitat culinària, ous de salmó salvatge keta curades en salmorra. La seva fina pell es trenca suaument en mossegar per deixar pas a una explosió de sabor marí. Ideals sobre torrades , en amanides, plats japonesos i per acompanyar peixos.

Ous de lumpo : Són el succedani de caviar més conegut. Aquests ous de peix són una explosió de gust de mar a la boca, que enriqueix qualsevol plat, amanida o aperitiu. Són ideals sobre torrades, en amanides, plats japonesos i per acompanyar peixos

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.

huevas.jpg
lumpo.jpg
salmo.jpg

Noticies relacionades

roules.jpg
25-04-2024

Formatges Le Roulé Rians,

Plats plens de color i sabor per lluir a la taula . Formatge originari del poble de Rians al nord-est de França, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, textura cremosa fàcil d’untar, enrotllat en forma de tronc
halloumi.jpg
25-04-2024

Formatge Halloumi Dodoni

Formatge elaborat a Xipre de llet de vaca, cabra i ovella amb quall vegetal , es recomana menjar fregit o a la planxa ja que no fon.
gorgonzola.jpg
25-04-2024

Gorgonzola dolce Tosi

Formatge blau de textura cremosa, d’olor dolça i saborós en boca , elaborat artesanalment a Novara (Itàlia) amb llet pasteuritzada de vaca amb una curació de 75 dies.