A Conservas Ortiz elaborem ous de Verat del Sud i ous de Lluç, amb una textura granulada suau i un sabor lleugerament picant.
Ous de verat: Envasats en oli d'oliva s'afegeix bitxo Caiena que les fa lleugerament picants. Un menjar desconegut i ingredient ideal per a tapes i aperitius.
El Verat del Sud és un peix de mida mitjana que es mou en bancs nombrosos i reconeixible per les seves verdoses ratlles a l'esquena. Els ous s'elaboren en fresc i s'extreuen manualment. Finalment s'envasen senceres i en cru dins la llauna per cuinar-les en oli d'oliva durant el procés d'esterilització.
Un cop obert, recomanem conservar els ous de verat del Sud al frigorífic, preferiblement tapats i totalment submergits en oli d'oliva per mantenir tot el sabor fins a 2 dies.
El verat del Sud és un peix blau ple de beneficis per a la nostra salut: Font de proteïnes d'alt valor biològic, alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix i aporta vitamines dels grups A, D i E .
Ous de Lluç: Envasats en oli d'oliva tenen un sabor suau i una textura delicada, són perfectes per ser degustades en tapa o en amanida.
EL Lluç és un peix blanc i d'aigua salada, normalment viu a una profunditat mitjana de 200 m, estant a l'hivern a més profunditat que a l'estiu quan s'acosten a la costa. Els ous s'elaboren en fresc, i s'envasen en oli d'oliva curosament trossejades
Un cop obert, recomanem conservar els ous de Lluç al frigorífic, preferiblement tapats i totalment submergits en oli d'oliva per mantenir tot el sabor fins a 2 dies.
El Lluç és un peix blanc ple de beneficis per a la nostra salut: Conté un contingut gras i una aportació calòrica baixa, font de proteïnes d'alt valor biològic