Pasta sense gluten Irollo

07-03-2024

La fàbrica d’Irollo produeix de forma artesanal  pasta elaborada amb farina de blat de moro i farina darròs , un producte 100% sense gluten seguint l'antic procés de producció de la IGP Gragnano, encara que la pasta sense gluten no pot ser certificada IGP, la pasta d’Irollo compleix tots els requisits per ser-ho:                                                                 

• És produïda a Gragnano

• S’utilitzen formes de bronze en la seva elaboració

• S’utilitza aigua local de la Muntanya Faito

• La matèria primera és 100% made in italy

• Procés d'assecat lent 

Pasta seca elaborada de forma artesanal amb farina de blat de moro i farina d’arròs a Gragnano - Nàpols. Un producte 100% sense gluten

irollo.jpg
pastairollo.jpg
pasta.jpg

PASTIFICIO IROLLO va néixer d'un grup d'experts en el camp de la medicina, atents a sentir-se bé a la taula. El bon sabor de la pasta sense gluten ,és perquè la producció va a càrrec dels fabricants de pasta de Gragnano, que sempre ha estat reconeguda com la capital europea de la producció de pasta seca seguint els mètodes artesanals que donen als productes una excel·lent qualitat reconeguda a tot el món. L'artesania i la tradició recolzen una producció totalment lliure de gluten, atenta a la salut i al sabor.           

El procés de producció no altera les qualitats naturals del producte, donant-li un sabor únic i un excel·lent rendiment de cocció. Són la única fàbrica de pasta artesanal sense gluten que ofereix una àmplia gamma de formes, des de les més comunes fins a les més particulars.

Noticies relacionades

coulet.jpg
07-03-2024

Novetat: Roquefort DOP Le Petit Cave Gabriel Coulet

Formatge cremós de llet crua d’ovella amb una maduració de 5 a 8 mesos, de pasta blanca generosament vetejat, i un sabor suau i refinat. Emblemàtic de la formatgeria Gabriel Coulet. Degustar amb pera, nous, fruits vermells o mel. Inclou pack promocional de regal!
tiramisu.jpg
07-03-2024

Novetat: Tiramisú Bonta Divina

Recepta tradicional italiana, pa de pèssic suau amb salsa de cafè cobert amb crema de mascarpone i un núvol de cacau en pols
bonito.jpg
07-03-2024

Bonítol del Nord de Conservas Ortiz

L'exquisit sabor del millor Bonítol del Nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau. Us l’oferim en un pack especial de 5 llaunes !